Ny omgång böcker i bokholkarna

 I barnens bokholk satsar vi stort på fem böcker av Jan Lööf, författaren som både skriver och gör illustrationer. Därtill ett par böcker av Viveca Sundvall för den som vill läsa kapitelböcker, ”Miljonären Mårtensson” och ”Eddie och Johanna” finns tillgängliga, tillsammans med några böcker som står kvar sedan förra uppdateringen. Vill man veta mer om Jan Lööf finns ett reportage om honom här.

Också de vuxna behöver lite gos och mys denna mörka höstvecka. Därför finns nu lite gott och blandat i vuxenholken. Vill man läsa på engelska går det

Höststorm? Då passar det bra med lite gos & mys & läsning. 

bra i boken med juicerecept. Dessutom finns här två böcker med inredningstips – en av dem baserar sig på idéerna om feng shui. Skånsk anknytning finns också, bland annat en bok som handlar om Torsson, fjärde bästa bandet från Lund. Och så finns Per Erik Tells lilla fina roman ”Ljuva september”, samt en massiv hög med Björn Ranelid-romaner. Och lite annat smått och gott som hur man beter sig på landet – eller i stan, för den här boken är läsbar från två håll. Ha det så mysigt!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *